BPDI Consulting
 
Connected & Committed


Onze diensten 

Strategisch Advies

Wij bieden diepgaand strategisch advies dat organisaties helpt bij het definiëren en verfijnen van hun IT-strategie. Dit omvat het identificeren van technologische kansen en het mitigeren van potentiële risico's.


Concrete Vertaling naar Projecten

Naast strategisch advies, zorgen wij voor de concrete vertaling van strategische doelen naar uitvoerbare projecten. Dit houdt in dat wij gedetailleerde projectplannen opstellen en de uitvoering ervan begeleiden om ervoor te zorgen dat de voorgestelde strategieën daadwerkelijk worden gerealiseerd.
Praktische Implementatie

Wij ondersteunen organisaties bij de praktische implementatie van Enterprise architectuur oplossingen. Dit omvat het selecteren en configureren van de juiste Microsoft-technologieën, het integreren van nieuwe systemen met bestaande infrastructuren, en het waarborgen van een soepele overgang tijdens veranderingen.

Onze Aanpak
Industrie-specifieke Kennis
BPDI Consulting beschikt over uitgebreide ervaring en kennis in diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg, financiële diensten, productie en retail. Hierdoor kunnen wij maatwerkoplossingen bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van elke industrie.

Technologie-expertise
Met een focus op Microsoft-technologieën zoals Azure, Dynamics 365, en Microsoft 365, zorgen wij ervoor dat onze klanten profiteren van de nieuwste innovaties en best practices binnen het Microsoft-ecosysteem.
Holistische Benadering


Wij hanteren een holistische benadering waarbij we niet alleen kijken naar de technologische aspecten, maar ook naar de organisatorische en procesmatige elementen. Dit zorgt voor een geïntegreerde oplossing die bijdraagt aan de algehele efficiëntie en effectiviteit van de organisatie.
Waarom BPDI Consulting?
Diepgaande Expertise
Ons team bestaat uit ervaren consultants met een bewezen staat van dienst in enterprise architectuur en Microsoft-technologieën.
Resultaatgericht
Wij zijn gericht op het behalen van meetbare resultaten die direct bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten.
Innovatieve Oplossingen
Door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen, bieden wij innovatieve oplossingen die organisaties helpen om voorop te blijven lopen in hun respectieve markten.
Bij BPDI Consulting geloven we in de kracht van technologie om organisaties te transformeren en te laten groeien. Onze toewijding aan excellentie en klanttevredenheid maakt ons de ideale partner voor al uw enterprise architectuur behoeften.


Voor meer informatie over onze diensten en hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.